Gå til til aakp.no

Kompetanse

I samarbeid med nasjonale og internasjonale aktører tilbyr vi kurs og studier som øker kompetansen i din bedrift

ÅKP
Kompetanse 16-9.png

Kurs

I samarbeid med SIVA og Norsk Katapult tilbyr vi enkle og korte nettbaserte kurs. Disse kursene er tilpasset tilbudet til hvert enkelt katapultsenter og vil fungere som en introduksjon til de forskjellige teknologiområdene.

Se kurskatalogen her

Kursene er gratis, men krever registrering.

Digicat tilbyr også kurs og kompetansebyggende webinarer gjennom ÅKP og Mafoss. ÅKP og Mafoss har en unik forståelse for hvordan hjelpe fagfolk å bygge ferdigheter og kompetanse, og har over 50 års erfaring i å utvikle teknisk fagkompetanse og lederskap.

Se kurstilbudet her

Workshop

Vi tilbyr tematiske workshoper hvor vi gjør dypdykk i teknologi, deres bruksområder og mulighetene disse teknologiene åpner for din bedrift.

Workshopene vil inneholde en teoretisk og en praktisk del. Hvor vi i den teoretiske delen vil få en generell undervisning i teknologien, og i den praktiske delen skal vi anvende teknologien gjennom forskjellige øvelser. 

Hensikten med workshopen er å bli i bedre stand til å se nytteverdien av teknologien og hvordan vi kan benytte den som et verktøy eller effektiviseringstiltak i egen bedrift.

Typiske tema er: Virtuell Prototyping, VR/AR, Dynamisk modellering og simulering, Instrumentering (IIoT), Big Data og analyse, Maskinlæring og 3D modellering.

Vi kan også tilpasse workshopene etter behov.

Les mer om workshoptilbudet her

Seminar

I samarbeid med forskningsmiljøer, undervisningsinstitusjoner, utstyrsleverandører og bedrifter arrangerer vi kompetansebyggende seminarer. 

Vi ønsker å forstå hvordan vi kan nyttiggjøre oss av ny teknologi for å øke verdiskapingen i bedriftene.

I seminarene vil vi ta et kort dypdykk ned i forskjellige teknologier, trender og metoder. Vi vil få belyst temaet fra forskjellige sider gjennom ulike presentasjoner.

Les mer om våre seminar her


Kontakt oss for mer informasjon

Vi er tilgjengelige for alle forespørsler i normale arbeidstider, og kan hjelpe deg med det du måtte lure på.


_DSC6139 Jan Bõrre bw.JPG
_DSC6186 Tom Christian bw.JPG
Seniorrådgiver 
Jan Børre Rydningen
Mob: +47 901 36 955
E-post: jan.borre.rydningen@aakp.no
Seniorrådgiver 
Tom Christian Dahl 
Mob: +47 958 70 727
E-post: tom.christian.dahl@aakp.no

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg:

Legg igjen kontaktinformasjon så vil ta kontakt så snart vi kan


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.