Gå til til aakp.no

Om Digicat

Digicat

Vi tilbyr testfasiliteter, kompetanse og nettverk for virtuell prototyping og utvikling av digitale tvillinger til alle næringer.

Vårt tilbud strekker seg gjennom hele utviklingsløpet, fra ideen unnfanges og ut produktets levetid. Vi tilbyr også opplæring, trening og seminarer i samarbeid med utdannings-institusjoner.

Digicat - Norsk katapultsenter har sitt hovedsete i Ålesund og driftes av ÅKP AS, på vegne av havbaserte næringer på Nord-vestlandet.

Senteret er støttet av Norsk katapult for å bidra til at alle typer bedrifter raskere, rimeligere og bedre evner å utvikle ideer fra konseptstadiet og frem til markedsintroduksjon.

Gå til digicat.no

Muligheter

Digicat - Norsk katapultsenter tilbyr verktøy, kompetanse og metodikk for virtuell prototyping og utvikling av digitale tvillinger.

Hos oss kan du teste og validere ideer, konsepter og produkter i en digital verden, raskere, mer effektivt og med mindre risiko enn i den fysiske verdenen.
I våre testlaboratorier vil du bokstavelig talt få mulighet til å gå inn i produktet ditt. Vi tilbyr den fysiske infrastrukturen som gjør det mulig, inkludert mobile enheter som kan benyttes i dine egne lokaler.
Like viktig er at vi bidrar med vår kunnskap og metodikk slik at akkurat din test og kan gjennomføres mest mulig effektivt.

Vi bistår med gjennomføring av:

  • Design gjennomgang i ulike deler utviklingsløpet
  • Avsjekk av ergonomiske utfordringer
  • Planlegging av layout og bruk av tilgjengelig areal
  • Trening av drifts- og vedlikeholdsoperasjoner
  • Salgs- og markedsdemonstrasjoner

Partnere

03BMC_logo_300dpi.png

ÅKP_Logo_300dpi.png

Industri

inmarsat-logo (1).png
OSC1.png
kongsberg-logo-png-transparent.png

logo_blue_ULSTEIN_RGB_300dpi.png

Forskningsinstitusjoner

Norut-blue.png


NTNU i Ålesund logo.png

sintef-logo-blue-png.png