Gå til til aakp.no

PLM-seminar i Sykkylven

I samarbeid med GCE Blue Maritime, PC Support, GAGN Consulting og INVIG arrangerte vi vårt første seminar med PLM som tema.

ÅKP
PLM1.jpg

Vårt første seminar med PLM (Product Lifecycle Management) som tema ble arrangert på Næringsfabrikken i Sykkylven 12.desember 2023. Her samlet vi flere bedrifter med noe forskjellig tilnærming til PLM for å få frem de forskjellige erfaringene man har gjort seg ved implementering av et PLM verktøy.

Agenda:

Introduksjon til PLM av Andor Bjørke, PLM Specialist, Gagn. Andor har omfattende erfaring med å jobbe med ledende selskaper som MMC, Jets, Kongsberg, Optimar, Amatec, og Vard. 

PC Support AS – introduksjon til deres erfaringer og hva de tilbyr relatert til PLM

Presentasjoner fra selskaper som har implementert PLM:

  - Motus: Spesialister på innovative kran- og løfte-løsninger, skreddersydd for å møte bedrifters behov i tøffe værforholdDelte sin erfaring med Blue Star en annen type PLM installasjon som er tett integrert mot resten av Motus sine virksomhetssystemer.

Kongsberg Maritime: En teknologipioner som arbeider for et mer bærekraftig hav, kjent for sine nullutslipps integrerte teknologier som fremmer maritim industri. En innsikt i PLMs rolle i en større organisasjon med et omfattende ettermarked.

  - Amatec AutomationEn tilbyder av innovative løsninger for industriell produksjon med produksjon av robotceller og automasjonsløsninger. Hvordan PLM kan tilpasses til mindre installasjoner med få brukere.

  - Jets: En pioner innen øko-effektiv teknologi, kjent for sine vakuum- og avfallsbehandlingsteknologier som bidrar til å redusere verdens vann- og energiforbruk. Jets fortalte om hvordan de har hentet hjem lokal kompetanse tilbake fra Oslo som bidrar til en mer helhetlig produktlivssyklus i selskapet.

Flere PLM-seminarer er planlagt i 2024.